JE VOELT MEER DAN JE DENKT

Rebalancing - lichaamsgerichte coachingHOE REBALANCING JE DICHTER BIJ JEZELF BRENGT

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk waarbij je wordt uitgenodigd om het contact te herstellen met wie je van nature bent. Het gaat er van uit dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Rebalancing lichaamswerk is voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en die bereid zijn te luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft.

Rebalancing werkt met lichaamsbewustzijn, emotionele bewustwording, zelfonderzoek en meditatie. Niet om iets te verbeteren, maar om contact te maken met wat er is. Door het toelaten van en nieuwsgierig zijn naar lichamelijke spanningen, wordt je bewust van de onderliggende opgeslagen emoties en kan je deze verkennen. Als je hier -zonder er iets van te vinden- bijblijft, verschuift er veel in de beleving. En zo kan ruimte en helderheid ontstaan en een nieuw evenwicht.


Uitgangspunt is dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Rebalancing heeft jou wat te bieden als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken, op zoek bent naar een nieuwe balans tussen lichaam en geest, tussen werk en privé of tussen bezig zijn en rust. Voor als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken.


WAAROM KIES JE VOOR REBALANCING?

Het kan zijn dat het goed met je gaat en dat je op zoek bent naar meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Rebalancing is een reis naar binnen om je innerlijke wereld en diepere gevoelslagen te ontdekken.

Het kan ook zijn dat je in een moeilijke fase van je leven zit, op een kruispunt staat of fysieke klachten met een onduidelijke oorzaak hebt. Rebalancing kan inzicht geven in, en helpen bij spanningen, stress, slaapproblemen, relatieproblemen, burn-out, depressieve gevoelens, ‘niet kunnen loslaten’, woede, overmatige moeheid etc. 


Rebalancing kan ook een steun in de rug zijn bij de acceptatie of verwerking van moeilijke gebeurtenissen zoals verlies van werk, scheiding, verlies van een dierbare of bij het omgaan met (chronische) fysieke klachten.


PRAKTISCHE INFORMATIE

• Een sessie duurt anderhalf uur. We werken met meditatie, zelfonderzoek en aanraking op de huid.
• Kosten: €90- per sessie. 

• Kennismakingssessie: €60,-.
Je kan een sessie boeken om 10.00, 12.00, 14.00 of 16.00.
• Locatie: Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude.

• Lees  hier het privacyregelement voor de Rebalancing sessies.


Wil je meer informatie of Rebalancing iets voor jou zou kunnen zijn, of direct een afspraak maken,
neem dan gerust contact op:
info@mind-voel.nl of bel 06-11703200


Ik ben aangesloten bij de RBCZ en de SCAG en bij de beroepsvereniging LVNT. Voor de zorgverlening aan mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode, de kwalificatie-eisen en het tuchtrecht van de beroepsvereniging LVNT en RBCZ.


Vanaf 1 januari 2022 worden mijn Rebalancing sessies door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent.

>