Je voelt meer dan je denkt!


Wil je minder denken en meer voelen?
Wil je meer ruimte, rust, ontspanning en vrijheid ervaren?
Wil je  luisteren naar de signalen van je eigen lichaam?
Inzicht in de diepere oorzaak en betekenis van emoties?

Dan is Rebalancing vast iets voor jou!

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk waarbij je wordt uitgenodigd om het contact te herstellen met wie je van nature bent. Het gaat er van uit dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. 


Rebalancing lichaamswerk is voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en die bereid zijn te luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft. 


Wat is Rebalancing

Rebalancing werkt met lichaamsbewustzijn, emotionele bewustwording, zelfonderzoek en meditatie. Niet om iets te verbeteren, maar om contact te maken met wat er is. Door het toelaten van en nieuwsgierig zijn naar lichamelijke spanningen, wordt je bewust van de onderliggende opgeslagen emoties en kan je deze verkennen. Als je hier -zonder er iets van te vinden- bijblijft, verschuift er veel in de beleving. En zo kan ruimte en helderheid ontstaan en een nieuw evenwicht.


Uitgangspunt is dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Rebalancing heeft jou wat te bieden als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken, op zoek bent naar een nieuwe balans tussen lichaam en geest, tussen werk en privé of tussen bezig zijn en rust. Voor als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken.

Waarom kies je voor Rebalancing?

Het kan zijn dat het goed met je gaat en dat je op zoek bent naar meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Rebalancing is een reis naar binnen om je innerlijke wereld en diepere gevoelslagen te ontdekken.

Het kan ook zijn dat je in een moeilijke fase van je leven zit, op een kruispunt staat of fysieke klachten met een onduidelijke oorzaak hebt. Rebalancing kan inzicht geven in, en helpen bij spanningen, stress, slaapproblemen, relatieproblemen, burn-out, depressieve gevoelens, ‘niet kunnen loslaten’, woede, overmatige moeheid etc. 


Rebalancing kan ook een steun in de rug zijn bij de acceptatie of verwerking van moeilijke gebeurtenissen zoals verlies van werk, scheiding, verlies van een dierbare of bij het omgaan met (chronische) fysieke klachten.

Praktische informatie

• Een sessie duurt anderhalf uur. We werken met meditatie, zelfonderzoek en aanraking op de huid.
• Kosten: €90- per sessie. 

• Kennismakingssessie: €60,-.
Je kan een sessie boeken om 10.00, 12.00, 14.00 of 16.00.
• Locatie: Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude.


Wil je meer informatie of Rebalancing iets voor jou zou kunnen zijn, of direct een afspraak maken,
neem dan gerust contact op.
 info@mind-voel.nl of bel 06-11703200

Even voorstellen ......

Mentaal en emotioneel in balans zijn, dat is waar ik voor ga. Waarom? Het is zo waardevol wanneer mijn geest rustig is en het leven daardoor meer kleur krijgt. Hoe het is om te genieten van wat er om me heen gebeurt. Het doet mij goed om te leven in een lichaam en geest die ik steeds beter leer kennen. Het geeft me meer energie en veerkracht. Ook al is dat niet altijd even makkelijk. Om niet meer meegesleurd te worden door emoties en gedachten wanneer het leven tegenzit. Of door oude patronen gestuurd te worden, die me meer tegenwerken dan helpen.


Met ruim 20 jaar ervaring in grote organisaties als manager en organisatieadviseur, waar ik veel met stress te maken heb gehad, richt ik me nu op persoonlijke begeleiding en training. Dat doe ik met een combinatie van coaching, mindfulness en lichaamswerk.


Ik ben er om je te begeleiden in jouw ontwikkeling naar een betere balans in je leven. Waardoor jij jouw leven vanuit innerlijke kracht vorm kan geven.


Petra Mettau

Naam*
Email*
0 of 350
>