Je voelt meer dan je denkt!


Wil je minder denken en meer voelen?
Wil je meer ruimte, rust, ontspanning en vrijheid ervaren?
Wil je  luisteren naar de signalen van je eigen lichaam?
Inzicht in de diepere oorzaak en betekenis van emoties?

Dan is Rebalancing vast iets voor jou!

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk waarbij je wordt uitgenodigd om het contact te herstellen met wie je van nature bent. Het gaat er van uit dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Rebalancing lichaamswerk is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en die bereid zijn te luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft.

Ik ben bezig met de laatste opleidingsmaanden van de 3-jarige Rebalancing-opleiding. Een aanvulling op mijn als coach en mindfulnesstrainer.
Ik ben op zoek naar oefencliënten die met mij een traject van 5 rebalancingsessies willen aangaan.

Wat is Rebalancing

Rebalancing werkt met lichaamsbewustzijn, emotionele bewustwording, zelfonderzoek, mindfulness en meditatie. Niet om iets te fixen, maar om juist contact te maken met wat er is. Door het toelaten van en nieuwsgierig zijn naar lichamelijke spanningen kun je je bewust worden van de onderliggende opgeslagen emoties en deze verkennen. Als je hier -zonder er iets van te vinden- bijblijft, verschuift er veel in de beleving. En zo kan ruimte en helderheid ontstaan en een nieuw evenwicht.


Uitgangspunt is dat al je ervaringen en overtuigingen een effect hebben op je lichaam. Je lijf is een unieke bron van kennis en wijsheid. Het luisteren naar wat er in je lichaam leeft, geeft je directe informatie, die zicht geeft op voor jou belangrijke nieuwe keuzes. Deze keuzes zullen meer in lijn zijn met zaken die van werkelijk belang voor je zijn.


Rebalancing heeft jou wat te bieden als je op zoek bent naar een nieuwe balans tussen lichaam en geest, tussen contact met jezelf en contact met belangrijke anderen, tussen werk en privé of tussen bezig zijn en rust. Voor als je met een frisse blik naar je situatie wilt kijken.

Waarom kies je voor Rebalancing?

Persoonlijke ontwikkeling: Het kan zijn dat het juist goed met je gaat en dat je op zoek bent naar meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Rebalancing is een reis naar binnen en een ontdekking van diepere gevoelslagen en je innerlijke wereld.

Fysieke of emotionele klachten: Het kan ook zijn dat je in een moeilijke fase van je leven zit, op een kruispunt staat of fysieke klachten met een onduidelijke oorzaak hebt. Rebalancing kan inzicht geven in, en helpen bij spanningen, stress, slaapproblemen, relatieproblemen, burnout, depressieve gevoelens, ‘niet kunnen loslaten’, woede, overmatige moeheid etc. 


Rebalancing kan ook een steun in de rug zijn bij de acceptatie of verwerking van moeilijke gebeurtenissen als scheiding, verlies van een dierbare of bij ongeneeslijke of langdurige ziektes. Rebalancing kan helpen bij het verwerken van het proces en de doorstane angsten.

Praktische informatie

• een sessie duurt ongeveer anderhalf uur. We werken met gesprek, zelfonderzoek en aanraking op de huid.
• na afloop van de sessie krijg je een reflectie/feedbackformulier mee om een aantal vragen in te vullen, die je me mailt een week na de sessie.
• het kan fijn zijn om na de sessie de tijd te nemen om 'uit te hangen en in je gevoelde ervaringen verder te landen'
• investering: €60- per sessie (€250,- voor vijf sessies) als bijdrage voor mijn studiekosten
• adres: Achterbroek 30, 2825NG Berkenwoude.

Mocht je je op willen geven of eerst nog willen overleggen of dit traject iets voor jou zou kunnen zijn,
neem dan gerust contact met me op.
 info@mind-voel.nl

Even voorstellen ......

Een rustige geest in een gezond lichaam. Wie wil dat niet? Na 25 jaar als manager en organisatieadviseur gewerkt te hebben, heb ik gekozen voor mezelf.


Mentaal en emotioneel in balans zijn, dat is waar ik voor ga. Waarom? Het is zo waardevol wanneer mijn geest rustig is en het leven daardoor meer kleur krijgt. Hoe het is om te genieten van wat er om me heen gebeurt. Het doet mij goed om te leven in een lichaam en geest die ik steeds beter leer kennen. Ook al is dat niet altijd even makkelijk. Om niet meer meegesleurd te worden door emoties en gedachten wanneer het leven tegenzit. Of door oude patronen gestuurd te worden, die me meer tegenwerken dan helpen.


Ik ben er om je te begeleiden in jouw ontwikkeling naar een betere balans in je leven. Waardoor jij jouw leven vanuit innerlijke kracht vorm kan geven.


Petra Mettau

Naam*
Email*
0 of 350
>